جامع دانش

  • ۰
  • ۰
پاورپوینت خلاصه کتاب شیمی و تکنولوژی مواد غذایی تألیف پی. جی. فیلاوز ترجمه مرتضی سهرابی

پاورپوینت-خلاصه-کتاب-شیمی-و-تکنولوژی-مواد-غذایی-تألیف-پی-جی-فیلاوز-ترجمه-مرتضی-سهرابیدانلود پاورپوینت خلاصه کتاب شیمی و تکنولوژی مواد غذایی تألیف پی. جی. فیلاوز ترجمه مرتضی سهرابی، در قالب ppt و در 190 اسلاید، قابل ویرایش، شامل منابع انرژی فراورش غذا، عدد رینولدز، منابع انرژی فراورش غذا، آماده سازی مواد خام، دسته‌ بندیدانلود فایل

  • ۹۹/۰۳/۰۶
  • فرشته فرشته

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی